AJANKOHTAISTA

Pyhätunturin uusi suosittu Huttuhissi

Vintertec – Städeli 45 kW Vintertec vmsc-kk-2019 turvapiiri ABB ACS  taajuusmuuttaja, LST 200 Magn. sommat 1700 mm, 800 p/H

Pyhätunturi hiihtohissi 2018

Laiturihanke Tammisaari 2018

LST Ropeway Systems, MND Group nyt Suomessa

Laahaushissit ja tuolihissit

Vintertec Offshore Oy on vuodesta 2007 edustanut LST valmistamia hiihtohissien komponentteja Suomessa. LST 260 Turbo vetolaite ja LST 200 Magneetti sompavetolaite ovat jälkiasennus toimituksissa markkinajohtajia Skandinaviassa sekä Suomessa. Myös uusissa laahaushisseissä LST vetolaitteet ovat eniten myytyjä. Vintertec Offshore Oy on nyt myös MND konsernin LST hiihtohissien ja taikamattojen maahantuoja. Näiden laahaushissien ja kiinteiden 1-4 hengen tuolihissien suunnittelu, asennus ja köysilaskelmat tehdään yksilöllisesti Vintertec Offshore Oy:n toimesta. Hissit toimitetaan asiakkaan toivomuksien mukaan joko laitetoimituksina tai avaimet käteen- periaatteella varustettuna ABB Vintertec Ski Tow taajuusmuuttaja yksiköllä tai ABB Vintertec turvapiirillä varustettuna. Kaikki LST tuotteet ovat CE sertifioituja 2000/9-EC hiihtohissi standardin mukaisesti.

Doppelmayer hisseihin LST laatuvaraosat

LST köysipyörästöt OA, A ja BC sekä puristimet, vetolaitevarret ja tuolihissien tarvikkeet ovat yhteensopivia Doppelmayer hissien kanssa.

Taikamatot

LST mattohissit ovat teknistä huipputasoa. Saksasalainen laatu takaa 600, 700 ja 1000 mm matoille luotettavan toimivuuden myös Skandinavian olosuhteissa. Hissit toimitetaan joko avomallisina tai täysin katettuina. Mattohissit on CE sertifiotu.

Tuolihissien syöttömatot

Tuolihissien syöttömatot LST valmistaa 2 – 4 hengen kiinteille tuolihisseille ja 4 – 6 hengen irrottautuvilla puristimilla varustetuille tuolihisseille syöttömattoja. Syöttömatto lisää hissin käytännön kapasiteettia ja ja mahdollistaa suuremman ajonopeuden käytön. CE sertifioitu.

LST karusellit

LST karusellit on suunniteltu niin , että niitä voidaan käyttää alkeisopetukseen laskettelussa ja myös pulkka, kelkka ja pienautoilla kesäkäytössä. Nopeuden säätö on portaaton ja asennus käy käden käänteessä. CE sertifioitu tuote.

Tarjoukset ja suunnitelmat muutamassa päivässä. Ota yhteyttä!

LSTlaahushissit

LSTtuolihissit

LSTvetolaitteet

LSTmattohissit

 

Scroll to Top